Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Simbolurile sloturilor – Tu le știai?
SM Online  - Joi, 28 Septembrie 2023

În prezent, casele de jocuri de noroc online oferă adesea mii de sloturi diferite. Poate fi dificil să ții evidența lucrurilor. Deși toate sloturile funcționează după principii de joc similare, titlurile diferă foarte mult unele de altele, mai ales în ceea ce privește tipul de simboluri. În cele ce urmează, am dori să îți oferim o imagine de ansamblu asupra simbolurilor.

Semnificația fiecărui simbol este bine cunoscută jucătorului cu experiență, dar nuanțele jocului pot fi foarte confuze pentru începători. Dacă nu ați mai jucat niciodată sloturi, este o idee bună să aflați mai întâi despre diferitele tipuri de simboluri și despre cum funcționează acestea.

Scurt istoric al sloturilor

Indiferent dacă vorbim despre aparatele de slot pe bani reali sau despre sloturi gratis, ambele variante sunt extrem de interesante. Mașinile de slot clasice constau din trei sau cinci role rotative cu simboluri diferite pe ele. Scopul jocului este de a colecta combinații de simboluri identice pe liniile de plată. Numărul și direcțiile liniilor de plată diferă în funcție de setările slotului.

În funcție de tabelul de plăți, simbolurile de bază au valori diferite, dar au aceeași funcție. Simbolurile identice formează combinații câștigătoare atunci când trei sau mai multe dintre ele apar pe liniile de plată

Multe dintre simbolurile care apar și astăzi în sloturile au fost prezente și pe primul aparat de slot, dezvoltat de Charles Frey în secolul al XIX-lea. Acolo au fost folosite simboluri de cărți de joc, o potcoavă și un clopot. Pentru a găsi primul aparat de slot din istorie, probabil că trebuie să ne întoarcem în timp până în 1895, când s-a născut „Liberty Bell” în San Francisco.

Fructe

Sloturile cu fructe au câștigat o popularitate uriașă atât în ​​cazinourile fizice, cât și în cele virtuale. Sloturile cu fructe atrag jucătorii datorită implicării mari în joc, a unei game largi de caracteristici și, cel mai important, a șanselor mai mari de câștig. Sloturile cu fructe deschid calea pentru istoria mașinilor de slot. Sunt primele care au apărut împreună cu cei cu diamante și pietre prețioase.

O mare varietate de sloturi cu tematică de fructe sunt prezente în cele mai bune cazinouri online licențiate. Cireșele, prunele, căpșunile, lămâile au fost întotdeauna cele mai folosite simboluri la aparatele de slot cu fructe.

Tehnologia 3D a făcut posibilă crearea de animații fantastice dând viață unor fructe drăguțe și pline de viață, cu animații amuzante capabile să dea un zâmbet. Au fost introduse primele jocuri bonus tematice și au fost implementate diverse funcții suplimentare, precum și jackpot-uri legate. Iată, mai jos, o listă cu cele mai populare sloturi cu fructe:

  • Burning Hot
  • Shining Crown
  • Reel Rush
  • Sizzling Hot
  • Berry Burst
  • Fruit Cocktail
  • Extra Stars
BAR, clopote, coroane

Pe baza primei sloturi menționate anterior, Liberty Bell, care folosea și un clopot, multe sloturi moderne folosesc încă acest simbol. În consecință, este utilizat în mod deosebit de frecvent în mașinile retro. Pe lângă clopoțel, sloturile nostalgice se bazează adesea și pe 7, simbolul BAR și fructele ca simboluri standard.

Simbolul BAR este un simbol clasic de sloturi care se găsește în special pe sloturile retro și repornirile clasice. În timp ce sloturile video moderne prezintă adesea simboluri tematice specifice pentru a se potrivi cu slotul, sloturile clasice prezintă simbolul BAR alături de șapte, diamant, clopot și numere.  

Wild

Simbolurile sălbatice sunt simboluri folosite în multe aparate de slot. Este în esență un simbol sălbatic care poate înlocui orice alt simbol. Dacă ar rezulta o linie de câștig dacă simbolul sălbatic a fost înlocuit cu un alt simbol, atunci simbolul sălbatic este înlocuit cu acest simbol în consecință.  

Deși simbolurile sălbatice înlocuiesc de obicei doar simbolurile standard, există și multe sloturi video astăzi în care simbolurile sălbatice pot înlocui și alte tipuri de simboluri. În plus, mulți dezvoltatori de sloturi lucrează cu mecanisme speciale de simboluri wild. Există mai multe tipuri de astfel de simboluri Wild:

  • Simboluri Wild Stacked (stivuite)
  • Simboluri Wild expansibile
  • Simboluri Wild multiplicatoare
  • Simboluri Wild care rămân pe rolă
Scatter

Simbolurile scatter au de obicei două funcții: pe de o parte, ca și simbolurile clasice, plătesc un câștig dacă o linie de plată este lovită, pe de altă parte, declanșează funcții suplimentare în multe sloturi dacă apar de trei sau mai multe ori pe role. De exemplu, este obișnuit ca rotiri gratuite să fie declanșate atunci când apar trei simboluri scatter pe role.  

Deoarece simbolul apare mai rar în comparație cu simbolurile standard ale slotului respectiv, câștigurile pot fi destul de mari. În unele sloturi, chiar și un singur simbol scatter va declanșa un câștig.  

Simbol bonus

Multe sloturi funcționează cu un simbol bonus separat. Acesta este cel puțin la fel de binevenit ca un simbol scatter, deoarece reprezintă un tip de joc bonus care este declanșat atunci când apare pe role.  

În sloturile clasice și retro, simbolul bonus este de obicei o apariție rară. Cu toate acestea, sloturile mai moderne îl folosesc destul de des. Spre deosebire de simbolul scatter, simbolul bonus nu este în același timp un simbol clasic. Deci nu se formează linii de plată și se declanșează câștiguri. Acesta servește doar scopului declanșării unei runde bonus; Desigur, există și unul sau altul slot care oferă și simbolului bonus o funcție clasică de simbol. Apoi se comportă în principiu la fel ca simbolul scatter.  

Tematice

În sloturile video moderne există adesea o varietate de simboluri speciale care sunt aplicate temei slotului. Cele mai cunoscute sunt cu siguranță simbolurile cărților din sloturile de aventură precum Book of Dead. În plus, sunt apoi integrate și alte simboluri care se potrivesc cu tema, precum gândacul scarab sau măștile aurii ale morții, care sunt create în jurul temei egiptene în care joacă slotul. Simbolurile clasice ale cărților sunt adesea folosite ca simboluri standard.  

Este o poveste similară cu alte sloturi tematice, inclusiv sloturi cu fructe. De asemenea, populare sunt sloturile retro care funcționează cu simboluri wild sau sloturile pentru mașini care folosesc mașini rapide și zgomot puternic al motorului. În sloturile video moderne, care sunt în mare parte tematice, simbolurile speciale se potrivesc foarte des cu tema în jurul căreia se învârte slotul. În plus, sunt utilizate apoi simbolurile wild, scatter și/sau bonus corespunzătoare.  

Concluzie

Mulți dintre cei care joacă sloturi doar ocazional nu s-au gândit prea mult la semnificația simbolurilor. Acest lucru cu siguranță joacă un rol subordonat pentru joc și experiența de joc. Totuși, este interesant de văzut de unde provin diferitele simboluri așa cum le cunoaștem astăzi și ce înseamnă ele exact. Tu ce tip de slot preferi? Nu uita sa joci responsabil!     
2543 vizite
Distribuie pe